Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Neredzamie" by Inga Gaile * Book PDF Kindle ePub Free

Neredzamie

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Neredzamie
  • Author : Inga Gaile
  • Release Date : January 07, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 456 KB

Description

Jauna rakstniece Gerda dodas uz kaimiņpilsētas rakstnieku māju, lai radÄ«tu savu pirmo romānu. Ierodoties rezidencē, jaunā sieviete atklāj, ka iepriekŔējā vakarā tur aizdomÄ«gos apstākļos gājis bojā ievērojams rakstnieks, pirmais nopietnais valsts Nobela prēmijas kandidāts rakstniecÄ«bā.

Vai slepkavÄ«ba? Un, ja jā - kurÅ” ir slepkava? Aizdomas krÄ«t uz visiem - rakstnieku nama saimnieci, viņas meitu, uz draugu - vēsturisko romānu autoru, uz sievu un mīļāko...

IzmeklÄ“Å”anā iesaistās gan pilsētas mērs, gan ietekmÄ«ga Francijas kultÅ«ras izdevuma žurnāliste, gan policists, kuru ar Gerdu saista sena, kopÄ«ga un dramatiska pagātne.

KurŔ no rakstnieku nama iemītniekiem nestāsta patiesību? Varbūt tā ir pati Gerda?

Inga Gaile (1976), kura jau izpelnÄ«jusies lasÄ«tāju atzinÄ«bu ar pieciem dzejas krājumiem un romānu "Stikli", savā otrajā prozas darbā pievērÅ”as detektÄ«vžanram. Agatas Kristi manierē savērpjot klasisku sižetu, autore vienlaikus ironiski komentē Latvijā aktuālas kultÅ«ras un politikas norises, un daudzi no romāna tēliem ne vienam vien lasÄ«tājam ŔķitÄ«s attāli pazÄ«stami.


Download Books "Neredzamie" PDF ePub Kindle